Tietosuojaseloste

Tämä on  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri-ja tietosuojaseloste, jota Kauneushoitola Dione noudattaa SuomennKosmetologien Yhdistyksen (SKY) tietosuojaselostetta.
 
Rekisterin ylläpitäjä ja yhteystiedot
Kauneushoitola Dione Taija Uimonen
Y-tunnus: 1528284-8
Korsholmanpuistikko 15, 65100 Vaasa
06-3175 077
 
Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri
 
Rekisterin sisältö, luovutus ja poistaminen:
Seuraavat tiedot kerätään rekisteriin: nimi, puhelinnumero, osoite.
 
Rekisteriin kerätään asiakkaan ajanvarauksen yhteydessä luovuttamat tiedot markkinointitarkoituksiin joita katsotaan tarvittavan asiakassuhteen asiamukaiseen hoitoon, yhteydenottojen hoitamiseen sekä hoitoturvallisuutta ajatellen. Suostumus koskee asiakaskorttiin kirjattua että suullisesti annettuja tietoja. Tiedot kerätään paperille kortistoon ja sosiaaliturvatunnuksia ei kerätä. Asiakastietoja käsittelee vain yrityksen omistaja. Tiedot kerätään luottamuksellisesti, rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille eikä tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
 
Tiedot poistetaan asiakkaan vaatimuksesta ja asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tiedot tuhotaan silppuamalla. Kortisto jossa rekisteri sijaitsee on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Kauneushoitola Dione ei kerää evästeitä verkkosivuilla.